webadmin

На 8 мај 2019 година во големата сала на Хотелот „Мериот“ во Скопје, членовите на „Орце Николов“ имаа можност да им презентираат мултиетничка програма на голем број претставници на „Светска банка“, кои беа гости на семинарот кој неколку дена се одржуваше во нашата земја.

Концертот претставуваше вистинско „фолклорно доживување“ и интеракција со присутните.